terug studeren of liever werken?

wij helpen je op weg!

randstad-newstart

Straf toch. De ene student weet al van in de kleuterklas wat hij wil worden. De andere haalt z'n middelbaar diploma en heeft nog altijd geen idee. Dan start je aan een studie, soms zonder echt te weten waaraan je begint. En dat kan tegenvallen. Logisch. Maar het betekent zeker niet het einde. Je kan altijd een nieuwe start maken. Randstad NewStart helpt je daarbij.

 

randstad newstart zoekt samen met jou uit wat je wil

Ons doel? Je zo snel mogelijk terug on track krijgen. Met een duidelijk plan. En met een helder zicht op je talenten en waar je naartoe wil. Want je studiekrediet is beperkt. Dus hoe sneller je op je plaats zit, hoe beter dat is. En vooral: hoe beter jij je voelt.

 

'jullie zijn toch een werkgever?'

Dat klopt. En daardoor weten we heel goed dat een diploma je nog altijd de beste kansen op de arbeidsmarkt geeft. De bedoeling van Randstad NewStart is om je op het goede spoor te zetten, zodat je met vol vertrouwen verder kan. 

Het zit in ons dna om talenten te ontdekken. Om uit te zoeken wat mensen gelukkig maakt. Binnen NewStart zetten we die ervaring in om studenten zoals jij te helpen. Omdat we weten dat het niet makkelijk is om de juiste studiekeuze te maken. En omdat we ervan overtuigd zijn dat wij alle kennis in huis hebben om jou daarin te ondersteunen.

 

hoe loopt een newstart traject? 

Twee elementen vormen de basis van je NewStart traject: coaching door een persoonlijke coach en heel wat praktische ondersteuning. Het traject is intensief, resultaatgericht en democratisch geprijsd. Onze ambitie is om je zo snel mogelijk in de goede richting te lanceren, zodat je weer 100% gemotiveerd verder kan.

 • Coaching:
  Aan de hand van gesprekken en tools, gaat een coach van Randstad NewStart samen met jou op zoek naar wie je bent, wat je talenten zijn en wat je wil. Dat helpt je om goede keuzes te maken voor je toekomst. Binnen het NewStart traject voorzien we 4 intensieve coachingsessies van 1 uur en een bijkomende sessie voor een evaluatie eens je opnieuw gelanceerd bent. Zo weten we zeker dat alles loopt zoals je wenst of zodat we nog kunnen bijsturen indien nodig.
 • Praktische ondersteuning: 
  Heb je dankzij de coaching een helder zicht op welke richting je uit wilt? Dan begeleidt je coach je om de volgende stappen te zetten. Bovendien krijg je ook toegang tot een speciaal online platform met allerlei tools, tips en links die je helpen om vooruit te gaan.

in grote lijnen kan je 4 richtingen uit

Hoe jouw toekomst eruit ziet, dat ontdek je dankzij het NewStart traject. Maar dit zijn, in grote lijnen, de 4 richtingen die je uit kan:

 1. Je gaat meteen weer studeren.
  Dan kan het traject je de bevestiging geven dat je inderdaad 100% de juiste keuze maakt. Of misschien kom je tot de conclusie dat je toch beter voor een andere studierichting of onderwijsinstelling kiest. 
 2. Je wilt het volgende academiejaar je studies hervatten.
  Dan kan je de tijd overbruggen met een tijdelijke job. In overleg met jou zoeken we naar een job die aansluit bij wat je gaat studeren. Dan zijn die maanden echt waardevol. Goed voor je portemonnee. En voor jezelf. Want je start in september met een dosis praktijkervaring en een nog beter zicht op je doel. Dat motiveert!
 3. Je wil wel iets leren, maar hebt geen zin meer om lessen te volgen.
  Dan gaan we op zoek naar een combinatie van leren en werken. Een training-on-the-job die leidt naar vast werk. 
 4. Je wil niet verder studeren.
  Als alle tests en gesprekken uitwijzen dat je echt niet meer wil studeren, dan gaan we samen met jou op zoek naar vast werk. Naar een job die je echt ligt, bij een werkgever waar je je goed voelt. 

wat het voor jou wordt? 

We zoeken het graag samen met je uit, zodat je vol vertrouwen een nieuwe start kan maken! Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op. 
 

meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met Debby.
tel: 09 218 84 92
mail: newstart_gent@randstad.be