https://www.randstad.be
https://www.randstad.be
Mifratel staat voor kwaliteit en flexibiliteit. De inhouse oplossing van Randstad is een essentiële component voor de realisatie van beide.

situatie

Tot 2013 werkte Mifratel samen met een 10-tal verschillende uitzendkantoren om in hun groeiende nood aan personeel te kunnen voorzien. Om éénvormigheid te brengen in hun HR-beleid en een verdere groei mogelijk te maken, ging Mifratel echter op zoek naar een
HR-partner die hen kon helpen een solide basisstructuur neer te zetten. En zo kregen wij in november 2013 de vraag om vanaf 2014 een inhousekantoor op te starten in hun twee Belgische vestigingen Gent & Moeskroen.

oplossing

 In overleg met Mifratel werd beslist te werken met een Master-vendor structuur. Daarbij neemt Randstad de Masterrol op zich vanuit de inhousevestiging; we worden ondersteund door twee vendoren. Bij de start stelden we een procedureboek op waardoor de continue
servicekwaliteit van zowel Randstad als de vendoren gegarandeerd wordt. Vanuit het onsitekantoor coördineren onze consultants het hele uitzendgebeuren: rekrutering en selectie van uitzendkrachten, maar ook communicatie i.v.m. planning, administratie, ... Alles gebeurt in overleg met de verschillende verantwoordelijken bij Mifratel. Onze consultants nemen deel aan teamvergaderingen zodat zij volledig op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen het bedrijf, en ze nemen actief een ondersteunende rol op door advies te geven en best practices te delen. De goede samenwerking is een sleutel tot het succes van deze opdracht.

resultaat

Dankzij onze inhousekantoren heeft Mifratel voortaan een single point of contact wat uitzendkrachten betreft. Dit leidt tot een enorme tijdsbesparing op het vlak van communicatie, planning en administratie.